Bitki |
Zararlı Organizma Adı |
Uygulama Dozu |
Son Uygulama ile Hasat Arasındaki Süre |
Bağ* |
Bağ mildiyösü (Plasmopara viticola) |
75 ml / 100 L su |
21 gün |
Bağ* |
Külleme (Erysiphe necator) |
75 ml / 100 L su |
21 gün |
Bağ* |
Ölü kol (Phomopsis viticola) |
75 ml / 100 L su |
21 gün |
Hıyar |
Kabakgillerde mildiyö (Pseudoperonospora cubensis) |
60 ml / 100 L su |
3 gün |
Hıyar |
Kabakgillerde külleme (Erysiphe cichoracearum, Sphaerotheca fuliginea) |
75 ml / 100 L su |
3 gün |
Kabak |
Kabakgillerde külleme (Erysiphe cichoracearum, Sphaerotheca fuliginea) |
75 ml / 100 L su |
3 gün |
Domates (Tarla) |
Mildiyö (Phytophthora infestans) |
75 ml / 100 L su |
3 gün |
Domates (Tarla) |
Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani) |
75 ml / 100 L su |
3 gün |
Karpuz |
Alternaria yaprak yanıklığı (Alternaria cucumerina) |
75 ml / da |
3 gün |
Biber (Sera) |
Külleme (Leveillula taurica) |
75 ml / 100 L su |
3 gün |
Çeltik |
Çeltik yanıklığı (Pyricularia oryzae) |
100 ml / da |
28 gün |