| Bitki |
Zararlı Organizma Adı |
Uygulama Dozu |
| Şekerpancarı |
Yabani yulaf (Avena sterillis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Şekerpancarı |
Kendi gelen buğday (Triticum aestivum) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Şekerpancarı |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Şekerpancarı |
Tilki kuyruğu (Alopecurus myosuroides) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Şekerpancarı |
Darıcan (Echinocloa cruss-galli) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
| Kırmızı Mercimek |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Pamuk |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
| Pamuk |
Köpek dişi ayrığı (Cynodon dactylon) |
350 ml / da Çıkış sonrası |
| Bağ |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
| Kavun |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
| Soğan |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
| Domates |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |