Bitki |
Zararlı Organizma Adı |
Uygulama Dozu |
Şekerpancarı |
Yabani yulaf (Avena sterillis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Şekerpancarı |
Kendi gelen buğday (Triticum aestivum) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Şekerpancarı |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Şekerpancarı |
Tilki kuyruğu (Alopecurus myosuroides) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Şekerpancarı |
Darıcan (Echinocloa cruss-galli) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
Kırmızı Mercimek |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Pamuk |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
Pamuk |
Köpek dişi ayrığı (Cynodon dactylon) |
350 ml / da Çıkış sonrası |
Bağ |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
Kavun |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |
Soğan |
Kısır yabani yulaf (Avena sterilis) |
100 ml / da Çıkış sonrası |
Domates |
Kanyaş (Sorghum halepense) |
150 ml / da Çıkış sonrası |