| Bitki |
Zararlı Organizma Adı |
Uygulama Dozu |
Son Uygulama ile Hasat Arasındaki Süre |
| Domates (Sera) |
Fide kök çürüklüğü (Pythium spp, Rhizoctonia spp, Fusarium spp.) |
200 ml / da damla sulama |
28 gün |
| Domates (Sera) |
Domateste bakteriyel kanser ve Solgunluk hastalığı (Clavibacter michiganensis sub.sp. michiganensis) |
400 ml / da damla sulama |
28 gün |
| Biber (Sera) |
Fide kök çürüklüğü (Pythium spp, Rhizoctonia spp, Fusarium spp.) |
200 ml / da damla sulama |
28 gün |
| Karanfil (Sera) (süs bitkisi) |
Toprak kökenli patojenler (Pythium spp, Rhizoctonia spp, Fusarium spp.) |
500 ml / da damla sulama |
– |
| Muz (Sera) |
Fusarium solgunluğu (Fusarium oxysporum f. sp. cubense) |
400 ml / da damla sulama |
70 gün |