| Kullanıldığı Bitkiler |
Doz |
| Sebzeler (Domates, Patlıcan, Biber, vb) |
250- 350 g / da |
| Tarla bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik, Nohut, Pamuk vb) |
200 – 300 g / da |
| Bağ |
10 – 20 g / omca başına |
| Turunçgiller (Portakal, Limon vb) |
200 – 250 g / ağaç başına |
| Antepfıstığı |
200 g / ağaç başına |
| Nar |
200 g / ağaç başına |
| Kivi |
10 – 20 g / ağaç başına |
| Meyve Ağaçları (Şeftali, nektarin, Kayısı, Elma, Armut, Ayva v.b) |
|
| Yeni dikilen ağaçlarda |
10 – 20 g / ağaç başına |
| Meyve tutumuna yakın ağaçlarda |
20 – 50 g / ağaç başına |
| Tam verim devresinde olan ağaçlarda |
100 – 200 g / ağaç başına |
| Büyük ağaçlarda |
100 – 200 g / ağaç başına |
| Kesme çiçekçilik |
250 – 500 g / da |