Garanti Edilen İçerik (w/w)
| Suda Çözünür Bor (B) | % 2 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | % 2 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | % 4,5 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | % 6 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 6 |
| pH | 2 – 4 |
| Bitki | Uygulama Dozu | Uygulama Dönemi |
| Domates, Biber, Patlıcan | 25 – 50 g / 100 L su | İlk gerçek yaprak oluşumundan 1 ay sonra |
| Hıyar, Kavun, Karpuz | 25 – 50 g / 100 L su | İlk gerçek yaprak oluşumundan 1 ay sonra |
| Çilek | 25 – 50 g / 100 L su | Dikimden 2-3 ay sonra |
| Baklagiller | 25 – 50 g / da | Çiçeklenme öncesi |
| Patates | 25 – 50 g / da | 2-3 yapraklı dönem |
| Soğan, Sarımsak | 25 – 50 g / da | 2 yapraklı dönem |
| Turunçgiller | 25 – 50 g / 100 L su | Tomurcuk oluşumu |
| Bağ | 25 – 50 g / 100 L su | İlk yaprak oluşumundan 15 gün sonra |
| Elma, Armut | 25 – 50 g / 100 L su | Çiçeklenme öncesi |
| Şeftali, Kayısı, Erik, Kiraz | 25 – 50 g / 100 L su | Çiçeklenme sonrası |
| Şekerpancarı, Ayçiçeği | 25 – 50 g / da | 4-6 yapraklı dönem |
| Mısır | 25 – 50 g / da | Dane dolum dönemi |
| Buğday, Arpa, Çeltik | 25 – 50 g / da | Kardeşlenme dönemi |
| Pamuk | 25 – 50 g / da | 8-10 yapraklı dönemde (düşük doz) Taraklanma döneminde (yüksek doz) |