TETRASOL

Uygulama Bilgileri

Ürün Uygulama Dönemi Uygulama Dozu
(Yapraktan)
ml/100 L su
Uygulama Dozu
(Topraktan)
L / da
Domates,Biber Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Hıyar,Patlıcan Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Lahana,Brokoli Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Karnabahar Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 250-300 ml 1-2 L /da
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 250-300 ml 1-2 L /da
Hububat İlk çıkıştan itibaren 250-300 ml 1-2 L /da
Kayısı ,Şeftali Çiçeklenmeden hemen sonra 250-300 ml 1-2 L /da
Antep fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 250-300 ml 1-2 L /da
Bağ İlk yaprak oluşumundan sonra 250-300 ml 1-2 L /da
Mısır İlk çıkıştan itibaren 250-300 ml 1-2 L /da
Yer fıstığı İlk çıkıştan itibaren 250-300 ml 1-2 L /da
Fasulye, Kolza Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Kavun,Karpuz,Kabak v.b. Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Şeker Pancarı Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Süs Bitkileri, kesme çiçekçilik Çiçeklenme öncesi ve sonrasında 250-300 ml 1-2 L /da
Meyve Fidanları Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Narenciye Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Muz Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Kivi Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Çilek Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Elma,Armut,Erik,Kiraz,Nar v.b. Çiçeklenmeden hemen sonra 250-300 ml 1-2 L /da
Zeytin Çiçeklenmeden hemen sonra 250-300 ml 1-2 L /da
Çay Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Çeltik Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da
Fındık Çiçeklenme döneminde 250-300 ml 1-2 L /da

GARANTİ EDİLEN İÇERİĞİ %(W/W)
Organik Madde % 20
Organik Karbon % 8
Toplam Azot (N) % 1
Suda Çözünür Potasyum Oksit ($K_2O$) % 1,5
pH Aralığı (4,5-6,5)

Hemen Ara