Uygulama Bilgileri
| Ürün | Uygulama Dönemi | Uygulama Dozu (Yapraktan) ml/100 L su |
Uygulama Dozu (Topraktan) L / da |
|---|---|---|---|
| Domates,Biber | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Hıyar,Patlıcan | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Lahana,Brokoli | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Karnabahar | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Pamuk | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Mercimek | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Hububat | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Kayısı ,Şeftali | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Antep fıstığı | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Bağ | İlk yaprak oluşumundan sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Mısır | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Yer fıstığı | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Fasulye, Kolza | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Kavun,Karpuz,Kabak v.b. | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Şeker Pancarı | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Süs Bitkileri, kesme çiçekçilik | Çiçeklenme öncesi ve sonrasında | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Meyve Fidanları | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Narenciye | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Muz | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Kivi | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Çilek | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Elma,Armut,Erik,Kiraz,Nar v.b. | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Zeytin | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Çay | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Çeltik | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| Fındık | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
| GARANTİ EDİLEN İÇERİĞİ | %(W/W) |
|---|---|
| Organik Madde | % 20 |
| Organik Karbon | % 8 |
| Toplam Azot (N) | % 1 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit ($K_2O$) | % 1,5 |
| pH Aralığı | (4,5-6,5) |