Uygulama Bilgileri
Ürün | Uygulama Dönemi | Uygulama Dozu (Yapraktan) ml/100 L su |
Uygulama Dozu (Topraktan) L / da |
---|---|---|---|
Domates,Biber | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Hıyar,Patlıcan | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Lahana,Brokoli | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Karnabahar | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Pamuk | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Mercimek | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Hububat | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Kayısı ,Şeftali | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Antep fıstığı | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Bağ | İlk yaprak oluşumundan sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Mısır | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Yer fıstığı | İlk çıkıştan itibaren | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Fasulye, Kolza | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Kavun,Karpuz,Kabak v.b. | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Şeker Pancarı | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Süs Bitkileri, kesme çiçekçilik | Çiçeklenme öncesi ve sonrasında | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Meyve Fidanları | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Narenciye | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Muz | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Kivi | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Çilek | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Elma,Armut,Erik,Kiraz,Nar v.b. | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Zeytin | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Çay | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Çeltik | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
Fındık | Çiçeklenme döneminde | 250-300 ml | 1-2 L /da |
GARANTİ EDİLEN İÇERİĞİ | %(W/W) |
---|---|
Organik Madde | % 20 |
Organik Karbon | % 8 |
Toplam Azot (N) | % 1 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit ($K_2O$) | % 1,5 |
pH Aralığı | (4,5-6,5) |