TERRAMİNO ÖZELLİKLERİ
- İçeriğinde yüksek orandaki amino asitler sayesinde stres koşullarını minimuma düşürür.
- Bitkilerdeki fizyolojik faaliyetlerin optimum seviyede düzenleyecek gerekli enzim ve aktivatörlerin kolayca salgılanmasını sağlar.
- Meyve sayısını , kalitesini ve yeni dallanmaları artırır. Verimi arttırır.
- Birlikte kullanıldığı bitki besin elementlerinin bitki bünyesine girişini kolaylaştırarak alınımına yardımcı olur.
- Ağır metal, sodyum ve klor içermez.
- İçeriğindeki serbest amino asitler ve peptitler sayesinde; klorofil sentezi ve şelatlayıcı (mikro besin elementleri üzerinde kenetlenme) etkisiyle, bitkinin vejetatif ve generatif gelişiminde rol oynar.
- Meyvelerde depo dayanıklılığını arttırır.
- Dengeli bir organik azot ve organik karbon kaynağıdır.
- Olumsuz koşullarda bitki gelişiminin optimum seviyede devam etmesini sağlar.
Garanti Edilen İçerik | W/W |
---|---|
Organik Madde | %50 |
Organik Karbon | %22 |
Organik Azot (N) | %7 |
Serbest Aminoasitler | % 12 |
pH | 6 - 8 |
Ambalaj|Package | 1 lt, 5 lt, 20 lt |
Organik Ürünler |
---|
Hayvansal Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre |
KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI
ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN UYGULAMA (cc/100 lt suya) |
TOPRAKTAN UYGULAMA (cc/da) |
---|---|---|---|
Sebzelerde | Yetiştirme döneminde 20 günde 1 defa | 250 cc | 500 - 1000 cc/da |
Meyvelerde | Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama | 250 cc | 750 - 1000 cc/da |
Tarla Bitkilerinde | Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama | 250 cc | - |