TERRAMİNO ÖZELLİKLERİ
- İçeriğinde yüksek orandaki amino asitler sayesinde stres koşullarını minimuma düşürür.
- Bitkilerdeki fizyolojik faaliyetlerin optimum seviyede düzenleyecek gerekli enzim ve aktivatörlerin kolayca salgılanmasını sağlar.
- Meyve sayısını , kalitesini ve yeni dallanmaları artırır. Verimi arttırır.
- Birlikte kullanıldığı bitki besin elementlerinin bitki bünyesine girişini kolaylaştırarak alınımına yardımcı olur.
- Ağır metal, sodyum ve klor içermez.
- İçeriğindeki serbest amino asitler ve peptitler sayesinde; klorofil sentezi ve şelatlayıcı (mikro besin elementleri üzerinde kenetlenme) etkisiyle, bitkinin vejetatif ve generatif gelişiminde rol oynar.
- Meyvelerde depo dayanıklılığını arttırır.
- Dengeli bir organik azot ve organik karbon kaynağıdır.
- Olumsuz koşullarda bitki gelişiminin optimum seviyede devam etmesini sağlar.
| Garanti Edilen İçerik | W/W |
|---|---|
| Organik Madde | %50 |
| Organik Karbon | %22 |
| Organik Azot (N) | %7 |
| Serbest Aminoasitler | % 12 |
| pH | 6 - 8 |
| Ambalaj|Package | 1 lt, 5 lt, 20 lt |
| Organik Ürünler |
|---|
| Hayvansal Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre |
UYGULAMA DOZAJLARI KULLANIM DÖNEMLERİ
| Ürün | Uygulama Dönemi | Yapraktan ml/ 100 L su | Damlamadan ml/ da |
| Domates , Biber , Patlıcan , Fasulye , Bezelye, Enginar, Marul, | Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 300 ml | 350 ml |
| Havuç , Ispanak ,Kereviz,Lahanagiller ,Maydanoz, Mercimek,Pırasa, Sarımsak , Soğan ,Soya, | Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 200 ml | 250-350 ml |
| Kabak,Karpuz, Kavun , Hıyar | Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 100- 200 ml | 250 ml |
| Çilek | Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 100- 200 ml | 250 ml |
| Şeker pancarı | Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 100-200 ml | 250 ml |
| Pamuk, Mısır, Hububat, Ayçiçeği Arpa, Buğday, Çavdar, Nohut, Tütün, Yer fıstığı, Yulaf , Patates | Ekimden 30 gün sonra , 10 gün arayla 3 uygulama | 100-200 ml | 200-300 ml |
| Narenciye, Bağ, Zeytin, Fındık, Muz, Antep fıstığı, Armut, Ayva, Badem, Bağ, Ceviz, Elma, Erik, Fındık, Kayısı, Kestane, Kiraz, Kivi, Nar ,Netarin, Şeftali , Vişne , Zeytin | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ,Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde | 200 ml | 200-350 ml |