TERRAMİNO

TERRAMİNO ÖZELLİKLERİ

  1. İçeriğinde yüksek orandaki amino asitler sayesinde stres koşullarını minimuma düşürür.
  2. Bitkilerdeki fizyolojik faaliyetlerin optimum seviyede düzenleyecek gerekli enzim ve aktivatörlerin kolayca salgılanmasını sağlar.
  3. Meyve sayısını , kalitesini ve yeni dallanmaları artırır. Verimi arttırır.
  4. Birlikte kullanıldığı bitki besin elementlerinin bitki bünyesine girişini kolaylaştırarak alınımına yardımcı olur.
  5. Ağır metal, sodyum ve klor içermez.
  6. İçeriğindeki serbest amino asitler ve peptitler sayesinde; klorofil sentezi ve şelatlayıcı (mikro besin elementleri üzerinde kenetlenme) etkisiyle, bitkinin vejetatif ve generatif gelişiminde rol oynar.
  7. Meyvelerde depo dayanıklılığını arttırır.
  8. Dengeli bir organik azot ve organik karbon kaynağıdır.
  9. Olumsuz koşullarda bitki gelişiminin optimum seviyede devam etmesini sağlar.

Garanti Edilen İçerik W/W
Organik Madde %50
Organik Karbon %22
Organik Azot (N) %7
Serbest Aminoasitler % 12
pH 6 - 8
Ambalaj|Package 1 lt, 5 lt, 20 lt
Organik Ürünler
Hayvansal Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre

UYGULAMA DOZAJLARI KULLANIM DÖNEMLERİ

Ürün Uygulama Dönemi Yapraktan ml/ 100 L su Damlamadan ml/ da
Domates , Biber , Patlıcan , Fasulye , Bezelye, Enginar, Marul, Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 300 ml 350 ml
Havuç , Ispanak ,Kereviz,Lahanagiller ,Maydanoz, Mercimek,Pırasa, Sarımsak , Soğan ,Soya, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 200 ml 250-350 ml
Kabak,Karpuz, Kavun , Hıyar Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 100- 200 ml 250 ml
Çilek Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 100- 200 ml 250 ml
Şeker pancarı Çiçeklenme öncesi, Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 100-200 ml 250 ml
Pamuk, Mısır, Hububat, Ayçiçeği Arpa, Buğday, Çavdar, Nohut, Tütün, Yer fıstığı, Yulaf , Patates Ekimden 30 gün sonra , 10 gün arayla 3 uygulama 100-200 ml 200-300 ml
Narenciye, Bağ, Zeytin, Fındık, Muz, Antep fıstığı, Armut, Ayva, Badem, Bağ, Ceviz, Elma, Erik, Fındık, Kayısı, Kestane, Kiraz, Kivi, Nar ,Netarin, Şeftali , Vişne , Zeytin Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ,Meyve tutumu, meyve olgunluğu dönemlerinde 200 ml 200-350 ml

Hemen Ara