BEMESOL
EC FERTILIZER |
Çözeltide Boratlı Gübre |
(Borik Asit İçerikli) |
Garanti Edilen İçerik |
%W/W |
Suda Çözünür Bor(B) |
% 2 |
Ambalaj | Package |
1 lt, 5 lt |
KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI
ÜRÜN ÇEŞİDİ |
UYGULAMA DÖNEMİ |
UYGULAMA DOZU |
Pamuk |
İlk çıkıştan itibaren |
250cc/100 lt su |
Mercimek |
İlk çıkıştan itibaren |
250cc/100 lt su |
Hububat |
İlk çıkıştan itibaren |
250cc/100 lt su |
Kayısı, Şeftali |
Çiçeklenmeden hemen sonra |
250cc/100 lt su |
Antep Fıstığı |
Çiçeklenmeden hemen sonra |
250cc/100 lt su |
Bağ |
İlk yaprak oluşumundan sonra |
250cc/100 lt su |
Mısır |
İlk çıkıştan itibaren |
250cc/100 lt su |
Yer Fıstığı |
İlk çıkıştan itibaren |
250cc/100 lt su |
Domates, Biber |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Hıyar, Patlıcan |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Lahana, Brokoli |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Karnabahar |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Fasülye, Kolza |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Kavun, Karpuz, Kabak vb. |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Şeker Pancarı |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Süs Bitkileri, Kesme Çiçekçilik |
Çiçeklenme öncesi ve sonrasında |
250cc/100 lt su |
Meyve Fidanları |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Narenciye |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Muz, Kivi, Çilek |
Çiçeklenme döneminde |
250cc/100 lt su |
Elma, Armut, Erik, Kiraz, Nar vb. |
Çiçeklenmeden hemen sonra |
250cc/100 lt su |
Zeytin |
Çiçeklenmeden hemen sonra |
250cc/100 lt su |