Kategori: BİTKİ BESLEME Tür: KİMYEVİ BİTKİ BESLEME POTASTUZU ÖZELLİKLERİ EC FERTILIZER Garanti Edilen İçerik: w/w Suda Çözünür Potasyum oksit (K2O): % 42 KLOR İÇERİĞİ: %0,64 KULLANIM ŞEKLİ ÜRÜN ADI BİTKİ ADI UYGULAMA ŞEKLİ DOZU UYGULAMA ZAMANI Alexin K Domates,biber,patlıcan,hıyar,kabak,kavun,karpuz Yaprak uygulaması 150-250 g/100 l su Çiçeklenmeden hasat ortası/sonuna kadar 15 gün aralıklarla Damla sulama uygulaması 250-500 g/da Şaşırtmadan bir hafta sonra ilk uygulama olmak üzere hasada kadar 15-21 gün aralıklarla Narenciye (Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt) Yaprak uygulaması 250 g/100 l su Normal vejetasyon sürecinde üç(3) kez Damla sulama uygulaması 500-700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama Şeftali, Kiraz, Vişne,Kayısı,Erik,Nektarin,Badem Yaprak uygulaması 250 g/100 l su Normal vejetasyon sürecinde üç(3) kez Damla sulama uygulaması 500-700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama Elma, armut,ayva,incir,nar,kivi Yaprak uygulaması 250 g/100 l su Normal vejetasyon sürecinde üç(3) kez Damla sulama uygulaması 500-700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama Bağ Yaprak uygulaması 150-250 g/100 l su Çiçeklenme döneminden olgunlaşma dönemine kadar 15 günde 1 uygulama Çilek Yaprak uygulaması 250 g/100 l su Çiçeklenme başlangıcından hasat sonuna kadar 3-4 uygulama Damla sulama uygulaması 250-500 g/da Sezonda 2-3 uygulama Marul, Karnabahar, Brokoli, enginar, Kereviz, Maydonoz, Ispanak, Tere, roka Yaprak uygulaması 250 g/da 1. uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra, Damla sulama uygulaması 250-500 g/da 1. uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra, Zeytin Yaprak uygulaması 150-250 g/da İlkbahar döneminde ayda 1 olmak üzere 2-3 uygulama Fındık,Ceviz, kestane, antep fıstığı Yaprak uygulaması 150-250 g/100 l su İlkbahar ve hasat sonrası yaprak dökümü öncesi olmak üzere 2 uygulama Pamuk Yaprak uygulaması 150-250 g/da İlk çıkıştan hasada kadarki tüm gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama Fasulye, Soya fasulyesi, Nohut, Bezelye, Mercimek Yaprak uygulaması 150-250 g/da 1. uygulama: 3 gerçek yapraklı dönemde, Patates, Şeker pancarı, Havuç, Yer fıstığı Yaprak uygulaması 150-250 g/da Tam çıkıştan hasada kadar 2-3 uygulama Kesme çiçekçilik Yaprak uygulaması 150-250 g/100 l su Vejetatif gelişme döneminden itibaren 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama Damla sulama uygulaması 250-500 g/da Soğan, Sarımsak, Pırasa Yaprak uygulaması 150-250 g/da 1. uygulama: 3 gerçek yaprak döneminde, Muz Damla sulama uygulaması 600 g/da İlkbahar başlangıcı ile ayda bir olmak üzere toplam 3-4 uygulama Tütün Yaprak uygulaması 200-250 g/da Şaşırtmadan sonra 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama Hububat (Buğday, Arpa, Darı, Mısır, Çeltik, Çavdar, Yulaf) Yaprak uygulaması 200-300 g/da Çiçeklenme dönemi sonuna kadar 1 uygulama ASLA UYGUN DOZ MİKTARLARINI AŞMAYINIZ. SADECE GEREKLİ YERLERDE KULLANINIZ DİKKAT: ÇOCUKLARDAN UZAK TUTUNUZ Eldiven ve uygun giysiler kullanın. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde saklayın. Gıda ve içecek maddelerinden ve hayvan yemlerinden uzakta depolayın. Ciltle,özellikle de gözlerle temasından kaının. Gözlerle temas halinde, hemen bol miktarda suyla yıkayın ve tıbbi yardım sağlayın. Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
(Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %42
2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra
2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra
2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra
2. uygulama: Yumru oluşumu döneminde,
3. uygulama: İkinci uygulamadan 15-21 gün sonra.